“Joc si zambet pentru Elena”. Evenimentele caritabile destinate copiilor continua

Home / Cazuri individuale / “Joc si zambet pentru Elena”. Evenimentele caritabile destinate copiilor continua
“Joc si zambet pentru Elena”. Evenimentele caritabile destinate copiilor continua

Manifestarile caritabile organizate de sotii Vlasin continua. Elena si Bianca sunt cele doua fetite de opt, respectiv trei ani (micutele sufera cumplit, dar isi pot gasi vindecarea prin urmarea unui tratament costisitor) care vor beneficia de banii obtinuti in urma evenimentului sportiv intitulat “Joc si zambet pentru Elena”, desfasurat vineri 25 martie, la Sala Sporturilor “Lascar Pana” din Baia Mare.

“Moment de bilant – sub privirile celor doi mari arbitri internationali, Cristian Balaj si Zoltan Szekely, domnul lt.col. Marcel Floristeanu – comandantul Jandarmeriei Maramures, ne inmaneaza “cecul” cu suma de 13.375 RON, rezultata in urma evenimentului sportiv. Va multumim din suflet tuturor celor implicati in reusita acestui moment: organizatori, parteneri, participanti, sustinatori”, arata Vasile Vlasin, pe pagina sa de socializare.

Motivati de cererea mare a biletelor, organizatorii au anuntat faptul ca acest eveniment sportiv urmeaza sa fie desfasurat si pentru a doua oara, astfel incat participantii sa se poata bucura de tombolele si premiile surpriza pregatite special pentru ei.

In data de 3 aprilie, de Ziua Jandarmeriei, vor avea loc doua spectacole de folclor, cu aceeasi tematica (spectacolele vor fi sustinute de la orele 15 si  18).

 

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published.