VIZIUNE

Nimeni nu trebuie să își pună vreodată întrebarea ”Cum ar fi fost dacă aș fi știut să intervin?”

Responsabilitate

Avem datoria morală să împărtășim din experiența noastră și celorlalți, pentru ca nimeni să nu mai fie pus în situația de a se întreba ”Cum ar fi fost dacă aș fi știut să intervin?”

Încredere

Avem încredere că viața a știut mai bine ce rol să ne ofere în acest moment. Încredere că, în fiecare din noi, există curaj și umanitate. Și împreună putem schimba cursul multor vieți.

Curaj

Să ducem acest rol – de Părinți Salvatori – până la capăt. Să mobilizăm comunitatea, să educăm părinții la început de drum, să informăm cadrele didactice despre cum să acționeze în astfel de cazuri. Nu va fi ușor, dar nici mai greu decât ne-a fost nouă, ca părinți.

Respect

Pentru toți cei care vor înțelege cât de importantă este viața celor de lângă noi. Și că stă și în puterea noastră, a fiecăruia dintre noi, să salvăm, să ajutăm, să intervenim. Abia apoi, să judecăm.

Asociația pentru Educație și Caritate, Cod Fiscal 9373178, conturi deschise la CEC Bank, RO43 CECE MM 2530 RON 0680 875, RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876, cod BIC (Swift) CECEROBU sau CECEROBUXXX