Visul Andreei: viața!

Visul Andreei: viața!

Visul Andreei: viața!

Andreea are 18 ani și este elevă la Colegiul National George Coșbuc din Cluj-Napoca.
În 24 decembrie, după o perioadă în care nu s-a simțit bine, a primit cruntul diagnostic că suferă de leucemie acută limfoblastică. În doar o lună și jumătate, Andreea a ajuns la 38 de kg și are nevoie urgentă de tratament, în astfel de boli tratamentul imediat este crucial și orice amânare îi pune viața în pericol.
A fost acceptată la o clinica din Italia, dar tratamentul este de lungă durată și implică costuri pe care familia nu le poate acoperi.
Andreea face parte dintr-o familie frumoasă, cu 3 copii, dar sunt oameni normali, cu servicii normale, fiindu-le imposibil să îi poată acoperi tratamentul, care, doar în prima fază, dacă situația ei nu se complică, se ridică la 60.000 de euro.

Am reușit să facem atâtea minuni împreună – știu că vom reuși din nou.

Pentru Andreea, pentru viață, haideți să ne unim forțele și inimile!

❓ Cum o putem ajuta pe Andreea?

donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text)

(Se poate dona direct pe site în RON, EUR, USD sau GBP, selectând valuta din câmpul corespunzător din formularul de donație online)

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile:

RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei

RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro

cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea ANDREEA

ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.

✅ prin REVOLUT: folosind numărul +40748189854, cu mențiunea ANDREEA

PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

⚠️ Asociația noastră achită toate costurile medicale DIRECT către furnizorii de servicii medicale, pe bază de factură, fără a oferi beneficiarilor sume în numerar.
Eventualele sume excedentare se constituie în Fond de Rezervă, de unde sunt distribuite de Asociație către alte cauze urgente pe care Asociația le are în atenție.

ℹ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

❤ Vă mulțumim anticipat!

Andreea

Image 1 of 1

Sustine cazul Andreei!