Viață pentru Gabriel-Andrei

Viață pentru Gabriel-Andrei

Viață pentru Gabriel-Andrei

Baietelul nostru, Gabriel-Andrei, are nevoie de voi, de ajutorul vostru. Noi avem nevoie de ajutorul vostru pentru ca, la fel ca pentru oricare alti parinti, acest copil reprezeinta sensul existentei noastre, nu putem concepe faptul ca ceva rau s-ar putea intampla cu el. Privirea lui blanda, modul in care a inceput sa ofteze din ce in ce mai des, simplitatea si inocenta lui ne imbatranesc pe zi ce trece si trebuie sa il ajutam sa isi revina, sa redevina baietelul nostru extrem de vesel si de jucaus. Va multumim enorm si, speram, cu extrem de multa speranta sa ne ajutati sa putem merge pe drumul vindecarii lui.

Acum cateva luni a fost diagnosticat la Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin cu prurit. Un simplu prurit, un diagnostic banal ce nu putea sa prevesteasca etapele de cosmar ce urmau. In urma unui control de rutina in Bucuresti, la un medic pediatru specialist, ni s-a recomandat ca micutul sa faca mai multe analize de sange. Cosmarul a inceput atunci. Profani in medicina, am vazut singura valoare din setul de analize ce sarea in ochi: Imunoglobulina E, valoare de 18000 cu limita normala de 60.

Ne-a fost recomandat sa mergem cu el la Spitalul Memorial din Sisli, Istanbul, unde va fi preluat de un pediatru impreuna cu un profesor doctor pentru a se gasi o solutie, însă pentru noi este imposibil să facem rost de banii necesari într-un timp atât de scurt.
Chiar dacă ne este rușine să apelăm la ajutor, viața copilașului nostru este mai importantă decât orice orgoliu și vă implorăm să ne ajutați să-i salvăm viața.

❓ Cum îl putem ajuta pe Gabriel-Andrei?

donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text)

(Se poate dona direct pe site în RON, EUR, USD sau GBP, selectând valuta din câmpul corespunzător din formularul de donație online)

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile:

RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei

RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro

cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea GABRIEL-ANDREI

✅ prin virament sau depunere în numerar la BANCA TRANSILVANIA în conturile:

RO55 BTRL RON CRT 0649 202 401 – cont în lei

RO05 BTRL EUR CRT 0649 202 401 – cont in euro

Titular cont: Fundația Părinți Salvatori – Cod Fiscal 46540335 – cu mențiunea GABRIEL-ANDREI

ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.

✅ prin REVOLUT: folosind numărul +40748189854, cu mențiunea GABRIEL-ANDREI

✅ prin PAYPAL: la adresa paypal@parintisalvatori.ro cu mențiunea GABRIEL-ANDREI

PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

ℹ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: donatie@parintisalvatori.ro

❤ Vă mulțumim anticipat!