Viață nouă pentru Denisa

1 ianuarie 202111 ianuarie 2023
Viață nouă pentru Denisa

€43800

Obiectiv campanie

Așa arată Denisa azi, după ce a luptat eroic și s-a trezit după 3 săptămâni de comă și aproape 9 luni de spitalizare continuă.

Au trecut alte luni de terapii de recuperare, însă acestea trebuie să continue mulți ani de acum înainte, pentru că starea ei este extrem de gravă.
Costurile terapiilor de recuperare sunt imense, iar acestea trebuie plătite din buzunar.
Agresorul a fost condamnat la (doar) 7 ani de închisoare, și nu există nici o șansă ca acesta să plătească vreodată cheltuielile medicale ale Denisei.
Noi, puțin câte puțin, o putem ajuta!

?️ Victima, o tânără de 20 de ani, a ajuns la terapie intensivă, fiind intubată și ventilată mecanic!

⚠️ Șanse minime de supraviețuire, fiind în comă de gradul 2, timp de 25 de zile!

❌ Agresorul, recidivist, a fost arestat pentru 30 de zile, pentru TENTATIVĂ DE OMOR!

? După mai bine de 30 de zile de terapie intensivă, cu multiple fracturi și leziuni craniene, au apărut primele speranțe de supraviețuire…

❌ Mandatul de arestare al agresorului a fost prelungit pentru încă 30 de zile!

? Acum, e nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a-i reda Denisei speranța la o viață normală.

❤ Vă mulțumim anticipat!

❓ Cum o putem ajuta pe Denisa?

donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text).

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile: RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea DENISA

(ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.)

✅ prin REVOLUT: folosind numărul de telefon +40748189854, cu mențiunea DENISA

✅ PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

⚠️Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

❤ Vă mulțumim anticipat!

DONATIE FARA COMISION

Susține Cazul Denisei!