Câștigă o vacanță la Disneyland

23 aprilie 202423 aprilie 2024
Câștigă o vacanță la Disneyland

€330

Obiectiv campanie

Este timpul să pregătim generații întregi de salvatori – de Oameni care atunci când cineva are o problemă care îi pune viața în pericol, să știe cum să intervină profesionist.

Vom tipări și oferi școlilor din România un Manual din care copiii noștri să aibă posibilitatea de a învăța cum să își prețuiască viața lor, cum să prețuiască viața celor din jurul lor, cum să evite sau să prevină ajungerea într-o situație care le poate pune în pericol viața, iar dacă totuși au ajuns, ei sau cineva din preajma lor, să învețe și cum să intervină profesionist.

Ne-am asumat misiunea aceasta și o vom duce la bun sfârșit.

Vino alături de noi, iar noi vom răsplăti generozitatea ta!

33 de lei – acesta este costul unui manual

Poți oferi unul sau mai multe manuale, donând 33, 66, 99 … 330, sau orice multiplu de 33 de lei.

Pentru fiecare manual oferit, noi îți răsplătim generozitatea și îți oferim un bilet de tombolă pentru a câștiga o vacanță pentru toată familia la Disneyland Paris.

Mai multe manuale donate nu înseamnă doar mai multe șanse de câștig, ci în primul rând înseamnă mai multe vieți salvate!

❓ Cum poți să te implici?

donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text)

(Se poate dona direct pe site în RON, EUR, USD sau GBP, selectând valuta din câmpul corespunzător din formularul de donație online)

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile:

RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei

RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro

cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea DISNEYLAND

ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.

PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

ℹ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

❤ Vă mulțumim anticipat!

DONATIE FARA COMISION

Câștigă o vacanță la Disneyland