Alături de Ionuț cel Luptător

7 februarie 202221 martie 2024
Alături de Ionuț cel Luptător

€4500

Obiectiv campanie

Ionuț Dobroschi, copilașul declarat mort la naștere, face parte din familia Părinți Salvatori de peste șase ani.
O vreme nu a putut să stea nici măcar ridicat în șezut, dar după terapii continue și operații de specialitate, progresele lui Ionuț sunt miraculoase.

Pentru că el se dezvoltă odată cu vârsta, dar pentru că nu are mobilitate deplină, anumite articulații și tendoane trebuie adaptate artificial, prin operații.

Am ajuns la etapa în care e nevoie de o operație complexă, care se poate efectua doar în Spania și pentru care avem nevoie de susținerea Dumneavoastră.

Prin această intervenție chirurgicală se intervine asupra 22 de zone ale corpului.
Rezultatele dorite în urma intervenției sunt reducerea maximă posibilă a rigidității, reducerea spasticității, creșterea masei musculare și a forței, îmbunătățirea controlului muscular, creșterea și îmbunătățirea mișcărilor în segmentele afectate ale aparatului locomotor, îmbunătățirea abilităților motorii, a mâinilor, a picioarelor și a altor zone, prevenirea sau îmbunătățirea echilibrului, îmbunătățirea în mestecare, înghițire, pronunție, vorbire și respirație.

Am fost alături de Ionuț în ultimii 6 ani, timp în care s-au plătit peste 130.000 de Euro pentru terapiile și operațiile lui.
Rămânem în continuare alături de el și ne bucurăm de toate progresele lui.

❓ Cum îl putem ajuta pe Ionuț?

donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text)

(Se poate dona direct pe site în RON, EUR, USD sau GBP, selectând valuta din câmpul corespunzător din formularul de donație online)

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile:

RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei

RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro

cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea IONUȚ

ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.

PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

⚠️ Asociația noastră achită toate costurile medicale DIRECT către furnizorii de servicii medicale, pe bază de factură, fără a oferi beneficiarilor sume în numerar.
Eventualele sume excedentare se constituie în Fond de Rezervă, de unde sunt distribuite de Asociație către alte cauze urgente pe care Asociația le are în atenție.

ℹ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

❤ Vă mulțumim anticipat!

DONATIE FARA COMISION

Susține cazul lui Ionuț!