Viață pentru David – caz verificat

4 ianuarie 202210 ianuarie 2022
Viață pentru David – caz verificat

€31350

Obiectiv campanie

CAZ VERIFICAT!

În Aprilie 2021, la scurt timp după ce David a împlinit 2 anișori, au început să apară câteva simptome: inapetenta, oboseală extremă, dureri, paloare, transpirații nocturne, febră, pierdere în greutate și abdomen mărit.

După 1 lună și jumătate de investigații medicii din Anglia ne-au dat vestea crunta: ,,Ne pare rău să vă spunem dar David are cancer, unul foarte agresiv.”

De acolo am venit în Romania la doamna dr. Drogomir de la Spitalul Fundeni, apoi la Cluj.

Pe data de 25 Decembrie, în ziua de Crăciun am ajuns în Turcia, cu ultimii bani pe care îi mai aveam: 3.000 de dolari.
Prima etapă a tratamentului ne costă 31.350 dolari. Etapa a doua 52.000 de dolari. Etapa a treia va fi 9.100 de dolari și ultima etapă 39.000 de dolari.

Durata tratamentului va fi de 120 de zile.

❗❗ URGENȚĂ EXTREMĂ ❗❗

Vă implorăm ajutați-ne să depășim primul hop și să putem plăti prima etapă a tratamentului, ca să îl putem începe deîndată, să putem spera că băiețelul nostru are șansă la viață!

❓ Cum îl putem ajuta pe David?

donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text)

(Se poate dona direct pe site în RON, EUR, USD sau GBP, selectând valuta din câmpul corespunzător din formularul de donație online)

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile:

RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei

RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro

cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea DAVID

ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.

✅ prin REVOLUT: folosind ID @parintisalvatori sau  numărul +40749936688, cu mențiunea DAVID

PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

⚠️ Asociația noastră achită toate costurile medicale DIRECT către furnizorii de servicii medicale, pe bază de factură, fără a oferi beneficiarilor sume în numerar.
Eventualele sume excedentare se constituie în Fond de Rezervă, de unde sunt distribuite de Asociație către alte cauze urgente pe Asociația le are în atenție.

ℹ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

❤ Vă mulțumim anticipat!

DONATIE FARA COMISION

Susține cazul lui David!

FORMULAR DE DONAȚIE