Viață normală pentru Miruna

9 iunie 20219 iunie 2021
Viață normală pentru Miruna

€4000

Obiectiv campanie

Miruna este o fetita de 9 ani care sufera de TETRAPAREZA SPASTICA (ii sunt afectate mainile, picioarele si nu poate sta in fund) si RETARD NEURO PSIHOMOTOR, fiind diagnosticata inca de la nastere cu aceasta boala din cauza lipsei de oxigen asupra creierului.

Cu toate ca medicii le-au spus parintilor ca nu are nici o sansa la viata, stand 2 saptamani in coma, Miruna s-a dovedit ambitioasa si a demonstrat ca vrea sa traiasca in momentul in care medicii au vrut sa o deconecteze de la aparate, trezindu-se din coma. Pe langa TETRAPAREZA de care sufera, Mirunei i s-a mai pus inca un diagnostic la nastere, acela de INSUFICIENTA RENALA CRONICA (asta insemnand ca rinichiiei au avut de suferit si nu s-au dezvoltat normal, rinichiul stang functionand la doar 20%, fiind nevoie de cateterizare de 4 ori pe zi pentru a putea elimina urinadin vezica). Din pacate problemele renale pe care le are i-a provocat si o HIPERTENSIUNE ajungand la spital cu tensiunea 25/20.

De la nastere si pana in prezent Miruna a urmat foarte multe sedinte de terapie. Ea a mers lunar la CENTRUL DE RECUPERARE DR. ROBANESCU din Bucuresti. A facut de asemenea si hidrokineto, logopedie, calarie, terapii BOWEN, VOJTA si ergoterapie. La varsta de 4 ani a fost supusa unei interventii de miofibrotemie. De 3 ani merge periodic la CENTRUL DE RECUPERARE MARIA BEATRICE din Alba Iulia.

Mai multe sanse de recuperare ar avea intr-un centru asemanator din Barcelona. Pentru a avea rezultate cat mai vizibile trebuie sa mearga de cel putin 3 ori pe an la acest centru. Cei care doresc sa fie alaturi de aceasta mica luptatoare, sa poata fi si ea un copil cat de cat normal pentru a nu mai fii dependenta de o alta persoana, ni se pot alatura facand o donatie. Orice suma, oricat de mica pentru ea conteaza.

Va multumim ca ne sunteti alaturi.

❓ Cum o putem susține pe MIRUNA?

donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text)

(Se poate dona direct pe site în RON, EUR, USD sau GBP, selectând valuta din câmpul corespunzător din formularul de donație online)

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile:

RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei

RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro

cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea MIRUNA

ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.

✅ prin PAYPAL la adresa: parintisalvatori@yahoo.com – cu mențiunea MIRUNA

✅ prin REVOLUT: folosind numărul +40749936688, cu mențiunea MIRUNA

✅ PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

⚠️ Asociația noastră achită toate costurile medicale DIRECT către furnizorii de servicii medicale, pe bază de factură, fără a oferi beneficiarilor sume în numerar.
Eventualele sume excedentare se constituie în Fond de Rezervă, de unde sunt distribuite de Asociație către alte cauze urgente pe Asociația le are în atenție.

ℹ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

❤ Vă mulțumim anticipat!

DONATIE FARA COMISION

Susține cazul Mirunei!

FORMULAR DE DONAȚIE