Viață normală pentru Dominic-Adrian

13 septembrie 202321 martie 2024
Viață normală pentru Dominic-Adrian

€6500

Obiectiv campanie

Familia „Părinți Salvatori” începe azi o luptă contra-cronometru pentru operația unui băiețel care abia a împlinit un anișor.
Deși cea mai mare bucurie pentru părinți este nașterea unui copilaș, pentru familia lui Dominic-Adrian bucuria a fost umbrită de o malformație foarte rară cu care s-a născut băiețelul lor. Este vorba de malformația numită Hipospadias penian, adică terminația canalului urinar este în partea de jos, la baza penisului, nu în vârf, așa cum este normal.

Urinarea se face greu, este foarte dureroasă, zona se infectează frecvent, iar traumele la care este supus copilașul și-au lăsat amprenta puternică asupra lui, orice atingere în zona dureroasă, pentru igienă sau tratament, făcându-se cu mare dificultate.

Există 2 clinici din Europa unde această operație se poate face cu succes: una din Germania și una din Serbia. Clinica din Germania a avansat o sumă estimativă de peste 25.000 de EURO, iar cea din Serbia o sumă de 6.500 de EURO.

Am ales clinica din Belgrad deoarece referințele sunt foarte bune, cazurile care au fost operate fiind toate reușite 100%.
Chiar dacă aparent suma de 6.500 de EURO nu este foarte mare, familia nu și-o poate permite.
Au apelat la susținerea noastră, a celor care am înțeles că dăruind devenim mai bogați.

❓ Cum îl putem ajuta pe Dominic?

donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text)

(Se poate dona direct pe site în RON, EUR, USD sau GBP, selectând valuta din câmpul corespunzător din formularul de donație online)

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile:

RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei

RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro

cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea DOMINIC

ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.

PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

ℹ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

❤ Vă mulțumim anticipat!

DONATIE FARA COMISION

Susține-l pe Dominic!