Uniți pentru copiii din Ucraina

3 martie 202211 ianuarie 2023
Uniți pentru copiii din Ucraina

€10000

Obiectiv campanie

Pentru că știm prea bine ce înseamnă să pierzi pe cineva drag, noi, Părinți Salvatori, am fost prezenți din primul moment al declanșării conflictului armat din Ucraina la frontieră, fiind în prima linie a gestionării situației refugiaților.

În acest moment cea mai mare problemă este cea a fluxului de refugiați care trebuie să părăsească zona de frontieră și să ajungă, fie în spații de cazare, fie la alte destinații din România, Europa de vest sau țările lor de origine: Asia Centrală, India, Africa etc

Nevoile privind hrană si produsele de igienă sunt acoperite din plin.

Nevoile cărora nu mai putem să le facem față singuri sunt cele ale transportului refugiaților.

Există soluții parțiale rezolvate de către autoritățile statului, prin punerea la dispoziție de vagoane CFR, fără taxă, însă cea mai mare parte au nevoie să ajungă în țări ca Austria, Germania, Cehia Polonia, unde nu avem legături rapide pe calea ferată.

Avem transportatori dispuși să asigure transportul fără nici un beneficiu, ci doar cu asigurarea de către noi a costurilor de combustibil, șoferi și taxe de drum.

Necesarul zilnic de transport este de 4-6 transporturi cu autocare spre alte țări din Europa, și 2-4 spre București si Cluj-Napoca.
Plățile zilnice făcute de noi au fost de 25-30.000 RON. Toate sumele acestea au fost plătite până în prezent din resurse proprii.

De asemenea avem nevoie de microbuze 8+1, pentru transporturi pe distanțe mai mici. În jur de 10 bucăți ne-ar fi necesare în acest moment.
Putem asigura soferi voluntari, dar nu mai putem face față costurilor legate de combustibil.

Vă solicităm cu disperare spijinul în lupta noastră pentru a scoate cât mai multe persoane vii din iadul războiului care, pentru noi cei de aici, este la o aruncătură de băț, dincolo de râul Tisa.

❓ Cum putem ajuta copiii din Ucraina?

donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text)

(Se poate dona direct pe site în RON, EUR, USD sau GBP, selectând valuta din câmpul corespunzător din formularul de donație online)

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile:

RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei

RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro

cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea COPII UCRAINA

ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.

✅ prin REVOLUT: folosind numărul +40748189854, cu mențiunea COPII UCRAINA

✅ prin PAYPAL: la adresa ucraina@parintisalvatori.ro cu mențiunea COPII UCRAINA

PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

ℹ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: ucraina@parintisalvatori.ro

❤ Vă mulțumim anticipat!

DONATIE FARA COMISION

Susține copiii din Ucraina!