Speranță pentru Luminița

6 aprilie 20213 martie 2022
Speranță pentru Luminița

€3700

Obiectiv campanie

⚠️ Luminița este din Maramureș și are 15 ani.
Vara trecută a fost diagnosticată cu TUMORĂ CEREBRALĂ NEOPERABILĂ, iar familia ei a ales să urmeze un tratament naturist.
Tratamentul este eficient și dă rezultate bune!

❗Pentru că Luminița este elevă și pentru că adolescenții nu înțeleg întotdeauna situațiile de acest gen, pentru a o proteja de întrebări, priviri și discuții indiscrete, pentru a-i oferi liniștea și confortul de care are nevoie pentru o vindecare cât mai rapidă, am decis să îi protejăm imaginea.

💰 Am susținut din surse proprii tratamentul Luminiței în primele 6 luni, însă trebuie să continue tratamentul până la vindecarea completă.

👉 Pentru a putea susține aceste cheltuieli e necesară o sumă infimă în raport cu gravitatea diagnosticului: 18.000 RON.

❤ Pentru că nu mai putem susține din resurse proprii tratamentul Luminiței, apelăm la sprijinul vostru, al Oamenilor care prețuiți Omenia și Viața.

❓Cum o putem ajuta pe Luminița?

donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text)

(Se poate dona direct pe site în RON, EUR, USD sau GBP, selectând valuta din câmpul corespunzător din formularul de donație online)

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile: RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea LUMINIȚA

ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.

✅ prin PAYPAL la adresa: parintisalvatori@yahoo.com – cu mențiunea LUMINIȚA

✅ prin REVOLUT: folosind numărul +40748189854 cu mențiunea LUMINIȚA

✅ PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

⚠️ Asociația noastră achită toate costurile medicale DIRECT către furnizorii de servicii medicale, pe bază de factură, fără a oferi beneficiarilor sume în numerar.
Eventualele sume excedentare se constituie în Fond de Rezervă, de unde sunt distribuite de Asociație către alte cauze urgente pe care Asociația le are în atenție.

ℹ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

❤ Vă mulțumim anticipat!

DONATIE FARA COMISION

Susține cazul Luminiței!

FORMULAR DE DONAȚIE