Salvata din foc, are nevoie de ajutor!

2 noiembrie 20213 martie 2022
Salvata din foc, are nevoie de ajutor!

€16500

Obiectiv campanie

Incendiul apartamentului a surprins-o pe Laura în apropierea geamului.
Panicată, a deschis geamul, iar focul a izbucnit mult mai puternic.
Încercând să se salveze a căzut de la etajul 4.
Fratele ei geamăn și mama s-au evacuat în siguranță pe scări, însă ea a rămas inertă pe caldarâmul din fața blocului.
A supraviețuit miraculos!
Vecinii au intervenit, pompierii și ambulanța au sosit repede, însă impactul cu solul, de la acea înălțime, a produs consecințe grave.

Laura a fost transferată de la Tulcea la Constanța, iar după 3 zile la București.
Urmează mai multe operații, recuperare îndelungată și rămâne speranța că după ce toate se vor încheia, va putea merge din nou pe picioarele ei.

În timp ce locuința trebuie refăcută, pentru că suntem în prag de iarnă, dorim să ne mobilizăm pentru a-i asigura sprijinul financiar necesar în lupta pe care o are de dus de aici înainte.

❓ Cum o putem ajuta pe LAURA?

✅ donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR pe pagina Părinți Salvatori la linkul: https://parintisalvatori.ro/cauze/salvata-din-foc-are-nevoie-de-ajutor/

(indiferent de valuta sau țara în care este emis cardul tău, vei introduce suma dorită în RON (exemplu: dacă vrei să donezi 100 EUR vei scrie 495) și conversia se va face FĂRĂ COMISION de către procesatorul de plăți online)

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile: RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea LAURA
(ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează)

✅ prin REVOLUT: folosind numărul +40748189854, cu mențiunea LAURA

✅ PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

⚠️Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

❤ Vă mulțumim anticipat!

DONATIE FARA COMISION

Susține cazul Laurei!

FORMULAR DE DONAȚIE