Maria, cu ochișorii ca mărgelele!

4 februarie 20216 aprilie 2021
Maria, cu ochișorii ca mărgelele!

€7000

Obiectiv campanie

❗UPDATE 2
Am achitat încă 27.170 RON pentru spitalizare și analize suplimentare.
Rămânem alături de Maria în drumul greu pe care e posibil să îl urmeze de aici înainte…

❗UPDATE ora 13:00
Am achitat operația Mariei din Fondul de Rezervă #PărințiSalvatori, iar operația a avut loc deja.
Continuăm strângerea de fonduri, pentru a acoperi costurile operației și recuperarea post-operatorie.

Doamna Bianca Potyesz, fondatoare a comunității MMTCG❤ (Mămici Mai Tari Ca Google), ne-a mărturisit:

„Pe Maria o cunosc de când abia a început să vorbească, să creeze tot felul de lucrușoare și să danseze. Este un copil vesel care adoră să picteze, extrem de bine educat și mai ales curios de tot ce înseamnă COPILĂRIA.
Acum la nici 7 anișori împliniți, viața o supune unui test. Un test care e greu de dus de un adult… darmite de un copil.

Dacă o întâlneai pe stradă acum o lună, nu ți-ai fi închipuit că trece prin boala care a dat peste cap viața ei frumoasă de copil, familia și pe toți cei care o iubesc din tot sufletul. Pentru că e imposibil să nu o iubești pe Maria ❤️

Toată povestea a început în ultima săptămână a lunii Ianuarie 2021 când Maria a început să doarmă după cursurile online de la școală, datorită durerilor de cap pe care le avea. Durerile de cap erau asociate cu somnolență.
Parinții nu au mai așteptat și în urma a 2 EEG și RMN, s-a primit cumplita veste.

În prezent suferă de TUMORĂ CEREBRALĂ care trebuie operată de urgență.
Spitalul Monza din București este una dintre variantele prezentate părinților și printre unicele în România, copilul trebuind mereu ținut și sub supraveghere medicală, ceea ce se întâmplă și în acest moment.

S-a confirmat că Maria poate fi operată la Spitalul Monza și costul operației este de aproximativ 35.000 lei (7000 euro). Posibil ca la aceste costuri să se mai adauge și alte costuri postoperatorii.
Prietenii și familia au început să strângă deja bănuții în contul mamei, deoarece operația trebuie efectuată URGENT! Nu se pot pierde minute prețioase.
De aceea suma strânsă pe cardul mamei va fi completată de cea strânsă aici cu ajutorul Dumneavoastră!”

❓Cum o putem ajuta pe Maria?

donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text).

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile: RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea MARIA

ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.

✅ prin FACEBOOK la linkul: ÎN CURÂND

✅ prin PAYPAL la adresa: parintisalvatori@yahoo.com – cu mențiunea MARIA

✅ prin REVOLUT: folosind numărul +40749936688, cu mențiunea MARIA

✅ PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

⚠️ Asociația noastră achită toate costurile medicale DIRECT către furnizorii de servicii medicale, pe bază de factură, fără a oferi beneficiarilor sume în numerar.
Eventualele sume excedentare se constituie în Fond de Rezervă, de unde sunt distribuite de Asociație către alte cauze urgente pe Asociația le are în atenție.

ℹ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

❤ Vă mulțumim anticipat!

DONATIE FARA COMISION

Susține cazul Mariei!

FORMULAR DE DONAȚIE