Mână de la mână

14 decembrie 202111 ianuarie 2023
Mână de la mână

€118500

Obiectiv campanie

? Prietene drag, oprește-te o clipă!

? Închide ochii pentru 3 secunde, apoi deschide-i la loc.
Uită-te la tine. Privește-ți picioarele. Privește-ți mâinile.

Ești tot tu. Întreg. La fel cum erai și înainte să închizi ochii…

Aș putea să te rog să închizi ochii din nou și să îți imaginezi că atunci când îi redeschizi nu mai ai mâna dreaptă…
E inutil să fac asta, pentru că nimeni nu își poate imagina așa ceva!
Și chiar dacă ți-ai putea imagina, n-ai putea înțelege.

❗Putem face însă ceva cu adevărat util:
? Haide să punem MÂNĂ DE LA MÂNĂ pentru a opri coșmarul pe care Mihai îl trăiește continuu după acele 3 secunde cumplite în care a rămas fără brațul drept.

❓Cum îl putem ajuta pe Mihai?

donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text)

(Se poate dona direct pe site în RON, EUR, USD sau GBP, selectând valuta din câmpul corespunzător din formularul de donație online)

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile:

RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei

RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro

cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea MÂNĂ PENTRU MIHAI

ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.

✅ prin REVOLUT: folosind numărul +40748189854, cu mențiunea MÂNĂ PENTRU MIHAI

✅ PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

⚠️ Asociația noastră achită toate costurile medicale DIRECT către furnizorii de servicii medicale, pe bază de factură, fără a oferi beneficiarilor sume în numerar.
Eventualele sume excedentare se constituie în Fond de Rezervă, de unde sunt distribuite de Asociație către alte cauze urgente pe Asociația le are în atenție.

ℹ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

❤ Vă mulțumim anticipat!

DONATIE FARA COMISION

Susține cazul lui Mihai!