Ghete pentru copilașii nevoiași

28 noiembrie 202328 noiembrie 2023
Ghete pentru copilașii nevoiași

€6000

Obiectiv campanie

Ninge și e frig. E atmosferă de iarnă. Prin magazine a început agitația. Toată lumea caută cadouri de pus în ghete.

Și totuși sunt copii care nu au ghete…

Noi, Fundația Părinți Salvatori avem în grijă peste 200 de copilași pentru care dorim să oferim încălțăminte de iarnă. Ghete, cizmulițe. Fie ce-o fi. Important e să țină cald. Pot să fie și cu un număr mai mare. Vor pune doi ciorapi și poate le vor fi bune și la anul…

Știu, e greu de crezut.
Îmi amintesc o vorbă a bunicului meu: „Când mergi călare e greu a-i crede celui care merge pe jos!”

Haideți să ne unim sufletele și binele și să facem împreună Minuni! ?

Dacă vrei să fi parte din Minunea aceasta și poți să le aduci personal sau să le trimiți prin curier, atunci adresa este Fundatia Părinți Salvatori, Bulevardul Unirii, nr. 9, Baia Mare (intrarea dinspre Parcul Mara).
Scrie-mi un mesaj pe whatsapp 0749936688 și îți voi da lista cu copiii și mărimile, iar tu vei putea alege cui să cumperi ghetuțele.

Dacă ți-e mai comod să trimiți bani, atunci folosește datele de mai jos iar noi vom merge cu copiii la cumpărături, să își aleagă exact ce li se potrivește, așa cum am procedat și anul trecut.

❓ Cum putem ajuta copiii nevoiași?

donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text)

(Se poate dona direct pe site în RON, EUR, USD sau GBP, selectând valuta din câmpul corespunzător din formularul de donație online)

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile:

RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei

RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro

cod BIC (Swift) CECEROBU Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178 – cu mențiunea GHETE

ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.

✅ prin REVOLUT: folosind numărul +40748189854, cu mențiunea GHETE

✅ prin PAYPAL folosind adresa paypal@parintisalvatori.ro, cu mențiunea GHETE

PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – sumă deductibilă, în limita a 20%, din impozitul pe venit sau profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

ℹ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

❤ Vă mulțumim anticipat!

DONATIE FARA COMISION

Ghete pentru copilașii nevoiași