Putem salva viața Corinei Brișcan!

8 decembrie 202010 iulie 2021
Putem salva viața Corinei Brișcan!

€58000

Obiectiv campanie

O cunosc bine pe Corina, de peste 10 ani. Apelul telefonic și mesajul ei m-au șocat! Viața ei depinde de un tratament pe care nu și-l mai permite…

„Bună tuturor, Mă numesc Brișcan Corina, am împlinit în urmă cu 3 luni vârsta de 40 de ani și vă scriu aceste rânduri cum pot, din patul spitalului în care mă aflu acum la tratament.
În luna octombrie am fost diagnosticată cu LEUCEMIE LIMFATICĂ, mai precis Limfom Non-Hodgkin. Nu auzisem niciodată de o asemenea boală, în naivitatea mea, când m-au anunțat medicii din Baia Mare că sufăr de o boală a sângelui, chiar nu înțelegeam gravitatea cu care urma să mă confrunt azi. Din păcate în România tratamentul acestei boli este doar pentru stopare nu și pentru vindecare. Din cauza bolii în octombrie splina mea era extrem de mare, apăsa pe plămâni și inimă și abia putem să respir. Concluzia medicilor din Baia Mare a fost intervenția chirurgicală pentru îndepărtarea splinei, moment în care soțul meu a decis să căutăm și o a doua opinie… Cu toți bănuții noștri, pe care i-am avut, cu ajutorul primit de la familie, de la colegii mei, de la prietenii și cunoscuții noștri, am luat drumul străinătății la centru oncologic din Viena, să avem o a doua opinie și pentru găsirea unui tratament care să mă poată vindeca.
Cred ca a fost o decizie al lui Dumnezeu să ajungem în Viena, altminteri, din pacate, dacă mi se făcea splenectomia în Baia Mare, nu aveam cum să vă scriu aceste rânduri, fiindcă, din spusele medicului curant de aici, nu aveam șanse de supraviețuire.
Vă scriu cu lacrimi în ochi, fiind la a treia ședință de tratament și nu mai am cum să fac față financiar. Fiecare ședință de tratament ne-a costat în jur de 10.000 de Euro, fară consult, biopsii, PET, CT sau alte cheltueli…
Speranta mea la viață, speranța mea de a trăi este condiționată de cele 5 ședințe de tratament rămase din cele 8 necesare, care constau în imunoterapie și chimioterapie.
Îmi întind ambele mâini spre voi, suflete de îngeri, sperând că îmi veți auzi rugăciunea și mă veți salva!”

❓ Cum o putem susține pe Corina?

✅ donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR, completând formularul de donație alăturat (pe tabletă sau telefon mobil formularul online este la finalul acestui text).

✅ Prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile:
RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro
cod BIC (Swift) CECEROBU
Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate
Cod Fiscal 9373178
– cu mențiunea CORINA
(ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează.)

✅ Prin Facebook la linkul: https://www.facebook.com/donate/1429072177457223/

✅ Prin PAYPAL la adresa: parintisalvatori@yahoo.com

✅ Prin REVOLUT: folosind numărul +40749936688

✅ Prin contract de sponsorizare, PENTRU FIRME – sumă deductibilă din impozitul pe profit, Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

⚠️ Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

❤️ Vă mulțumim anticipat!

DONATIE FARA COMISION

Susține Cazul Corinei!

FORMULAR DE DONAȚIE